Koffie uurtje mantelzorg Roosendaal

Als mantelzorger zorg je voor een naaste. Omdat die persoon bv. ziek is (ook  kinderen!) - oud is - gehandicapt is – (psychische) problemen heeft. Je zorg kan bestaan uit het (deels) overnemen van de persoonlijke verzorging – hulp bieden om dingen te doen -  iemand zeggen wat die moet doen of hoe (bij dementie) of je moet de hele dag iemand goed in de gaten houden. Dat kan knap intensief zijn!
 
Als mantelzorger kom je soms niet toe aan jezelf of je neemt die tijd gewoonweg niet meer voor jezelf.  De consulenten van Mantelzorg Roosendaal begrijpen dat heel goed en willen u de mogelijkheid bieden om met andere mantelzorgers gewoon even een koffie-uurtje te hebben. Natuurlijk kunt u de mantelzorgconsulent ook spreken of vragen stellen. We komen dan samen in wijkcentrum de Bergspil. Kunt u de persoon waarvoor u zorgt niet alleen laten? Kom dan gezellig met zijn tweetjes. Wij zorgen voor de koffie, uw aanwezigheid wordt op prijs gesteld. 
 
Wilt u weten wanneer het volgende koffie-uurtje is? Neem dan contact op met Kitty Kiezenberg, mantelzorgconsulent van de wijk Tolberg.  Tel: 06 – 30347059 of per mail: k.kiezenberg@meewestbrabant.nl.

De wijk Tolberg heeft ook een eigen website boordevol informatie. Neem eens een kijkje op www.tolbergnetwerk.com

Meer informatie

Adresgegevens

Bergspil
Tolbergcentrum 158
4708HK Roosendaal


Contactgegevens 

E Stuur een email naar Kitty Kiezenberg