Wat is een beweegmaatje?
Beweegmaatjes zijn studenten van de opleiding Sportkunde van de Hogeschool Fontys. Deze studenten worden begeleid door Sportservice Noord-Brabant. Zij worden in duo's gekoppeld aan iemand die graag meer wilt bewegen. Gedurende een half jaar zullen zij wekelijks anderhalf uur aan de slag gaan met de hulpvrager. Dit kan bij de hulpvrager thuis.

Dit kan uiteenlopen van leren omgaan met de rollator, samen fietsen of wandelen en kijken naar de mogelijkheden van (aangepast) sporten. De beweegmaatjes komen op een dinsdag of een donderdag.

Voor wie?
Beweegmaatjes zijn er voor alle inwoners uit de gemeente Roosendaal. Het valt onder Wonen+, een dienst van WijZijn Traverse Groep. U kunt zichzelf aanmelden of een ander kan dat voor u doen.
Na aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek door een vrijwilliger. Ook geven we u meer informatie over de mogelijkheden van een beweegmaatje of wellicht past iets anders beter bij uw wensen. 

Bewegen is gezond
Door het inzetten van een beweegmaatje komen mensen weer toe aan bewegen. Het geeft een gevoel van blijdschap en voldoening.

Meer informatie

Adresgegevens
Parrotia (Bibliotheek Roosendaal)
Markt 54G, 4701 PH
Roosendaal

Contactgegevens
E  Mail naar Wonenplus
Beweegmaatjes weer van Start