Hallo, mijn naan is Madeleine Benjert ik ben actief als gespecialiseerde dans- en bewegingstherapeut in het werken met mensen met Parkinson, MS, Reuma, NAH, Fybromyalgie en andere ‘uitdagingen’. Ik werk inmiddels zo’n 13 jaar met met mensen die deze aandoeningen hebben, zowel in groepjes als 1 op 1 aan huis. De resultaten zijn geweldig, soms verbluffend!

Graag wil ik de mensen uit de doelgroep uitnodigen om deel te nemen aan het speciaal ontwikkelde bewegingsprogramma ‘Bewegen op Maat".

Het brengt de mensen heel veel, op fysiek gebied, mentaal, sociaal, cognitief en vooral ook het bezig zijn op een gezonde en plezierige manier met gelijkgestemden zonder dat het over aandoeningen hoeft te gaan. Het accent ligt op ontdekken en beleven van mogelijkheden. Een keer niet in het medische vlak verkeren! Therapeutisch bezig zijn zonder dat dat genoemd wordt.

Iedereen is gelijk, iedereen beweegt op zijn/haar eigen manier, niveau, neemt pauze op zijn /haar moment.

Op dit moment werk ik alleen in buurthuis Keijenburg maar mochten er veel mensen, mede door jullie organisaties, deel willen gaan nemen is er natuurlijk ook de mogelijkheid om in andere wijk/buurthuizen aan de slag te gaan!

 

Meer informatie

Het tarief bedraagt € 37,50 per maand.
Voor partners en Mantelzorgers is er een speciaal tarief. 

Locatie 
Buurtcentrum Keijenburg 
Keijenburg 70,
4702 CG Roosendaal

Kijk hier voor de flyer van Bewegen op Maat

Contactpersoon
Madeleine Benjert

E Mail naar Madeleine