Voor steeds meer mensen is het op dit moment lastig om rond te komen. Boodschappen worden duurder en energieprijzen stijgen. De portemonnees en spaarpotten raken steeds leger. Het gemeentebestuur van Roosendaal vindt het – zeker nu – enorm belangrijk dat iedere inwoner die zich zorgen maakt over zijn of haar financiële situatie de juiste steun en hulp kan vinden.

Website
Sinds deze week staat er een speciale pagina op de website van gemeente Roosendaal online waarop inwoners in één oogopslag alle mogelijke toeslagen en regelingen kunnen vinden wat betreft hulp bij geldzorgen: https://roosendaal.nl/hulp-bij-geldzorgen.

Groot en divers hulpaanbod
Er zijn veel mogelijkheden om hulp te krijgen, zowel financiële als persoonlijke hulp. En niet al die regelingen, toeslagen of kwijtscheldingsmogelijkheden zijn bij iedereen even goed bekend. Van sommige regelingen wordt nauwelijks gebruik gemaakt, terwijl er juist wel geld beschikbaar is. Op de pagina staat een goed overzicht van alle landelijke, regionale en lokale initiatieven, subsidies en andere regelingen die je kunnen helpen bij het beter rondkomen.

Meer informatie

Contactgegevens
W
Website Hulp bij geldzorgen

Maatschappelijk Werker, Sara Aben