Saar aan Huis is een particuliere organisatie die passende hulp biedt aan ouderen die ondersteuning nodig hebben om comfortabel en verantwoord in hun eigen woonomgeving te kunnen blijven wonen. Saar aan Huis heeft vestigingen in heel Nederland. Onze Saars kunt u inschakelen om uw leven thuis te vergemakkelijken. Zij doen onder andere (licht) huishoudelijk werk, houden u gezelschap, koken, helpen met de administratie en gaan graag met u op pad of boodschappen doen. Ook nacht- en 24-uurs zorg behoren tot de mogelijkheden.

Onze Saars zijn ervaren en dragen de zorg een warm hart toe. Zij hebben ruime levenservaring en wonen in uw nabije omgeving. Zij ontlasten familie of vrienden die de mantelzorg op zich nemen voor bijvoorbeeld ouderen met dementie of andere chronische ziekten. Persoonlijke kennismaking Samen met u kijken we wat uw wensen zijn op het gebied van zorg en ondersteuning. Saar aan huis is er voor u op elk afgesproken en gewenst moment van de dag, variërend van een dagdeel tot 24 uur per dag. Wij zorgen voor de juiste match met een Saar/Bram, rekening houdend met uw specifieke wensen, interesses en situatie. U krijgt altijd dezelfde Saar/Bram waarmee u een persoonlijke band zal gaan opbouwen.

Betaalbare hulp
Onze Saars worden door ons persoonlijk geselecteerd en zijn in het bezit van een VOG. Zij werken onder de regeling ‘Dienstverlening aan huis’. Op basis van de zorgzwaarte van uw zorgvraag wordt het uurtarief vastgesteld. Voor avond- en weekenduren berekenen wij een toeslag. U ontvangt maandelijks een factuur voor de geleverde ondersteuning. Als u in het bezit bent van een indicatie voor een Persoons Gebonden Budget (PGB) of u komt hiervoor in aanmerking, dan kunt u de dienstverlening van Saar aan Huis daaruit betalen. Wij kunnen u hierover adviseren. Ook zijn er mogelijkheden vanuit de aanvullende verzekering. Uw zorgverzekeraar kan u daar meer over vertellen.

De voordelen op een rij:

  • Betaalbare particuliere mantelzorg
  • Wij bespreken persoonlijk met u de gewenste ondersteuning
  • Heldere afspraken, geen verrassingen
  • Wij kennen geen wachtlijsten
  • Kwalitatief hoogstaande ondersteuning door ervaren Saars
  • Altijd hetzelfde vertrouwde gezicht bij u thuis Flexibele zorg, passend bij uw situatie, ook als deze verandert
  • Desgewenst regelen wij vervanging bij ziekte en vakantie van de Saar

Meer informatie

Contactgegevens
E Email naar breda@saaraanhuis.nl
W Website van saaraanhuis