Wil jij je graag inzetten als vrijwilliger in Wouwse Plantage?

Wil jij je graag inzetten als vrijwilliger in Wouwse Plantage?  Bekijk dan alle vragen van mensen of organisaties die op dit moment op zoek zijn naar hulp in Wouwse Plantage. Maak een account aan en ga aan de slag als vrijwilliger!

Op de hoogte blijven van leuk vrijwilligerswerk?
Elke week komen er nieuwe vragen online! Dus ook als je nu niet het vrijwilligerswerk kunt vinden in Wouwse Plantage wat precies bij jou past, geen paniek! De oplossing: maak eenvoudig een account aan en plaats jouw aanbod op de website. Zo kunnen mensen in de gemeente Roosendaal en omgeving of organisaties die hulp nodig hebben op jouw aanbod reageren. Door je aanmelding wordt je automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe vragen die passen bij jouw interesses. Heel simpel dus!

Buurtopbouwwerk
Heeft u een idee voor uw buurt  of uitdaging voor uw buurt, straat of wijk? Wilt u iets leuks organiseren in de buurt? Heeft u vragen over uw leefomgeving? Met al deze onderwerpen kunt u terecht bij de buurtopbouwwerker. Hij legt verbinding met bewoners, vrijwilligers en organisaties. Hij weet wat er leeft en speelt en ondersteunt bij initiatieven van bewoners, stimuleert dat bewoners iets voor elkaar kunnen betekenen en kunnen participeren. De opbouwwerker voor alle dorpskernen is Arthur van Oosterhout. Zijn e-mailadres is arthur.vanoosterhout@wijzijntraversegroep.nl. Telefonisch is hij te bereiken via  0640178444.

Meer informatie

Adresgegevens
Roosendaal voor Elkaar
Dokter Brabersstraat 12
4701 AT Roosendaal

Roosendaal voor Elkaar is maandag t/m donderdag van 10:00 tot 16:00 telefonisch bereikbaar.

Liever even binnen lopen?
Je bent van harte welkom op maandag, dinsdag, woensdag èn donderdag tussen 10:00 en 16:00 in onze vrijwilligerswinkel.

Contactgegevens 
E Mail naar Roosendaal voor Elkaar
W Website Roosendaal voor Elkaar